Cuma, 16 Kasım 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ AŞEVİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Emirdağ Belediyesi bünyesinde kurulan Aşevi'nden ihtiyaç sahibi ailelere günlük 90 aile olmak üzere toplamda 450 kişiye sıcak yemek ve ekmek yardımı yapılıyor.

Belediye Aşevi'nin hayırsever vatandaşların destekleriyle hizmet verdiğini hatırlatan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, "Belediyemiz bünyesinde kurulan Aşevi'nden gelen talepler doğrultusunda günlük ortalama 450 kişilik sıcak yemek yardımı yapıyoruz. Bu da hayırsever Emirdağlı vatandaşlarımızın destekleri ile gerçekleşiyor. İlçemizde yüzyıllardır süre gelen yardımlaşma geleneğinin halen devam etmesi bizleri mutlu ediyor.'' dedi

Emirdağ Belediyesi Aşevi'ne gelebilen ihtiyaç sahibi öğrenci ve kişilere öğle saatlerinde sıcak yemek hizmeti verilirken, evlerinden gelemeyenler için yemekleri evlere servis ediliyor.

CENAZE EVLERİNE YEMEK

Emirdağ'da cenazesi olan ailelerin acılarını paylaşmak ve onların bu acılı günlerinde yanında olabilmek adına Belediye Aşevi'nden sıcak yemek yardımı yapılıyor.

Cenaze evlerine masa ve sandalye yardımı dışında 50 kişilik sıcak yemek yardımı da yapan Emirdağ Belediyesi, bu hizmetlerinden dolayı da vatandaşların takdirini kazanıyor.