Salı, 25 Eylül 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ YAZ FUTBOL OKULU KURSLARI DEVAM EDİYOR

Emirdağ Belediyesi Yaz Futbol Okulları’nda 50 çocuk, 2 eğitmen gözetiminde ücretsiz eğitim alıyor.

Emirdağ Belediyesi Yaz Futbol Okulları, ilçemiz stadyumunda devam ediyor.

8-14 yaş grubundaki 50 öğrenci, yaz tatilini ilgi duydukları spor dalında eğitim alarak değerlendiriyor. Emirdağ Belediyesi eğitmeni Oktay ARIKAN ve Seçkin ÖZTAŞ tarafından hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü verdiği eğitimde Emirdağ Belediyesi formalarını teriyle ıslatan çocuklar, futbolun yanı sıra kişisel gelişimlerini sağlayan eğitimler de alıyor.

Çocuklar, bireysel yeteneklerini takım disiplini ve uyumu ile bütünleştirerek yeteneklerini geliştiriyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, çocukların ve gençlerin tatil dönemini en verimli şekilde değerlendirmeleri, sosyal yönü güçlü bireyler olması için kültürel ve sportif kurslar düzenlediklerini söyledi.