Cuma, 16 Kasım 2018

KIRIKKALE İL EMNİYET MÜDÜRÜ HEMŞERİMİZ MAHMUT ÇORUMLU, BAŞKAN KARGIN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü hemşerimiz Mahmut ÇORUMLU, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’ı makamında ziyaret etti.

13 Ağustos 2018 Pazartesi günü yapılan ziyaret esnasında Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ve Kırıkkale İl Emniyet Müdürü hemşerimiz Mahmut ÇORUMLU ile fikir alış verişinde bulundular.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü hemşerimiz Mahmut ÇORUMLU’yu makamında ağırlayan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sonrasında Başkan KARGIN, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü hemşerimiz Mahmut ÇORUMLU’ya Emirdağ Belediyesi logolu şilt ve topakev hediye etti.