Cuma, 16 Kasım 2018

BAŞKAN KARGIN’DAN HAZİNEYE ANLAMLI BAĞIŞ

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, ülkemizdeki ekonomik kriz nedeniyle 14.08.2018 tarihinden itibaren alacağı tüm maaşları hazineye bağışladı.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Gurbetçi Festivali’nde halka seslenerek ‘’ Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu duruma seyirci kalmamak adına gerek kurumsal gerekse kişisel olarak elimizi taşın altına koyuyoruz. Belediyemizin planladığı yatırımları kriz nedeniyle ertelemeyip daha da hızlandırıyoruz. Alacağım maaşların tamamını hazineye devrederek bireysel olarak üzerime düşeni yapıyorum. Siz gurbetçi hemşerilerimden bu süreçte dövizlerini bozdurmalarını, erteledikleri yatırımları öne çekerek daha da hızlandırmalarını istirham ediyorum. Bu sıkıntılı günleri el ele vererek aşacağımıza yürekten inanıyorum’’ dedi.

Halkın güzel tepkisini çeken Başkan KARGIN, Sosyal paylaşım sitesinde şu ifadelere yer verdi:

‘’Tüm Maaşlarım Hazineye Bu millet bana yük değil, baş ol demiş. Üste para mı beklenir? Alacağım maaşların tamamı devletime. Bana, devletimin bekası, milletimin duası gerek.’’