Salı, 25 Eylül 2018

GURBETÇİ FESTİVALİ 2. GÜNÜNDE, EMİNE TOKAİL VE ASLI SELEN KONSERLERİYLE EĞLENCEYE DEVAM ETTİ.

Emirdağlı şair ve ozanlar Yoksul Derviş, Fikret AKIN, Hülya EKŞİ, Mustafa ZİNCİRKIRAN ve Kenan DEMİREL tarafından şiir dinletisi düzenlendi. Emirdağlı Şairlere Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Emirdağ Belediyesi Kültür Yayınları olan Emirdağ Yöresi Türkmen Ağıtları ve Emirdağ Şiirleri Antolojisi Kitabı hediye edildi.

Emirdağ Belediyesinin düzenlemiş geleneksel olarak düzenlemiş olduğu 13. Emirdağ Gurbetçi Festivalinin 2. gününde sahnede Gurbetçi Sanatçı Emine TOKAİL ve Sanatçı Aslı SELEN yer aldı. Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Gurbetçi Sanatçı Emine TOKAİL’e Sanatçı Aslı SELEN’e Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Vahit ÜNVER konser sonrasında çiçek hediye etti.

Emirdağ Gurbetçi Festivali’nde hemşerilerimiz sanatçıların şarkılarıyla doyasıya eğlendiler.