Çarşamba, 26 Eylül 2018

EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI UĞUR SERDAR KARGIN'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN Kurban Bayramı öncesinde yayınladığı mesaj ile ilçe halkının bayramını kutladı.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN mesajında şu ifadelere yer verdi, “Yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlarımız; millet olarak birbirine kenetlenmemizi sağlayan, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin dayanışmanın ortak noktası, milli, manevi ve dini duyguların sevgi ve barışla harmanlandığı “millet olma şuurunun” kuvvetlendiği çok önemli ve özel günlerdir. Bu nedenle Kurban Bayramının ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm dünyaya huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar, üzüntüler ve acılar da paylaşıldıkça azalır. Toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bayram günlerinde; engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ziyaret etmek dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Emirdağ'lı Hemşerilerimin Kurban Bayramını en içten duygularla kutluyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.