Cuma, 24 Kasım 2017

KADINLARIMIZ BAŞTACIMIZ

-EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI UĞUR SERDAR KARGIN

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kargın, Türk Kadınının tarihler boyunca, büyük fedakarlıklar yapan, vatanımız için kanını, canını, emeğini ve evladını memleketin kurtuluşuna ve bağımsızlığına adayan kadınlarımızın, her şartta ve her gün baş tacı edilmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Kargın mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Kadınlarımız sadece 8 Mart’ta değil her gün hatırlanmalı ve baş tacı edilmelidir. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)'in 'Cennet annelerin ayakları altındadır' mealindeki Hadis-i Şerif'i ile insanlığa apaçık bildirdiği üzere, evlatların annelerine karşı göstermeleri gereken saygıya işaret edilmektedir. Bu manada, annelerimiz olarak gördüğümüz şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerin saygıyla mübarek ellerinden öpüyor, inancımız gereği sadece bir gün değil, her daim baş tacı edilmesi ve hakettikleri saygıyı görmelerini arzuluyorum. Bu vesile ile  tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum, saygı ve şükranlarımı sunuyorum."