Cuma, 16 Kasım 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ ÜCRETSİZ FİTNESS KURSLARI HİZMETE BAŞLADI

Emirdağ Belediye Başkanlığı sağlıklı yaşam için spor başlığı altında Fitnessve pilates kursları açıldı. Eğitmenler Seçkin ÖZTAŞ,Banu AKIN ve Oktay ARIKAN öncülüğünde Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan fitness ve pilates kursları başladı.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan eğitmenler ilçe halkına spor yapabilmeleri için fitness aletleri ile vücut geliştirme, çeşitli ölçülerde ağırlıkların bulunduğu tam teşekküllü spor aletleri kazandırılarak Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri bulunan spor salonunda faaliyete geçirildi. Emirdağ Belediyesi Fitness ve pilates kurslarına Emirdağlı vatandaşlarımızı davet ettiler.

Fitness Kursları, Pazartesi, Salı, Perşembe saat:19:00-21:00 arası erkek grubu, Pilates kursları Pazartesi , Çarşamba, Cuma 17:00-19:00 saatleri arası bayan grubu Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılmaktadır.